Yritysten kehityshankkeiden hankehakemukset digitalisaation, sekä tilaus ja toimitusprosessien kehittämiseen

Kehityshankkeiden avulla saadaan yrityksissä pakonomaista muutosta aikaan. Lemconssin yhteistyöverkostolla voidaan auttaa yritystä eri tilaus ja toimitusprosessin vaiheissa.

Myynnin, digitaalisuuden ja tuotannon tehokkuuden osa-alueilla.

Mainostoimisto Riima Oy

Mainostoimisto Riima on rohkea ja luova markkinoinnin aisapari, joka tekee yrityksesi markkinoinnin sinulle helpoksi. Sanoista tekoihin, teoista onnistumisiin ja onnistumisista tuloksiin.

Tehotec Oy

Tehotec on perustettu 2017 ja yrityksen perustajilla on pitkä kokemus teollisuudesta yrittäjinä ja työntekijöinä. Tähän lisättynä vahva sovelluskehitys ja IT-maailman tuntemus tekevät tekemisestä mielekästä. Ammattilaisten kanssa on hyvä toimia. Kokemusperäinen osaaminen liiketoiminnan kehittämisestä tuo varmuutta asiakasrajapinnassa ja samalla ymmäräämme eri toimalojen tarpeet ja haasteet.

Digimen Oy

Tulevaisuuden digitaaliset ratkaisut käyttöösi jo tänään. Uskomme vahvasti, että teknologiaa ei tule ajatella ainoastaan työkaluna, vaan ennemminkin menestyvän nykyaikaisen liiketoiminnan mahdollistajana. Olemme ehdoton ykkösvalinta seuraavan teknologiaprojektinne toteuttajaksi.

Yhdessä kehitämme yritystäsi ja omaa hyvinvointiasi